Пореден притеснителен случай в град Варна.  Стефани С. твърди, че

...
Пореден притеснителен случай в град Варна.  Стефани С. твърди, че
Коментари Харесай

Варненка: Мъж започна да се самозадоволява, докато ни гледа СНИМКИ

Пореден стеснителен случай в град Варна.  Стефани С. твърди, че мъж се е самозадоволявал, докато  гледал нея и приятелката ѝ. Ситуацията се разиграла на крайбрежната алея на морския град.

Момичетата стоели в колата си, а около тях минал човек с бус. Той паркирал до тях и и излязъл от машината.  След това и идва и притеснителната част на описа. Според дамата, мъжът почнал да се самозадоволява, като гледал към тях.

Варненката споделя историята в мрежата, като приканва дамите да внимават в региона. Тя споделя и фотоси на посочения за причинител на проявата и буса, който кара. 

Докато някои жители показват терзанието си, други считат, че може да става въпрос за неразбирателство. Вижте цялата нередактирана история, оповестена от Стефани С:

" Здравейте! Пиша този пост, с цел да Ви опиша следната обстановка, за да предпазя други млади девойки, които посещават крайбрежната алея на Варна. Ситуацията е следната: Аз и моя другарка стоим в колата и в това време този човек ни огледа, до момента в който кара. Спря до нас, слезе от автомобила си, застана зад него и стартира да се самозадоволява, до момента в който гледа право към нас.Ние му направихме - б.р. ) забележка, само че той по никакъв метод не реагира и продължи... Успяхме да заснемем въпросния мъж, както и автомобила му ". Припомняме, че преди дни във Варна имаше арестуван за сходна незаконна демонстрация. Тогава мъж се самозадоволяше на метри от детска градина и ясла. Той бе забелязван седмици наред на въпросната локация. Намесата на органите на реда пристигна, откакто дами снимаха перверзията. Само дни по-късно във Фейсбук се появи и друга притеснителна ситуцаия. Възрастен мъж от Средец бе упрекнат от варненка, че обикаля с колата си из града и заговаря млади девойки. По думите ѝ, той предложил им лесни пари. Дали в обстановката става въпрос за сходен случай? GlasNews продължава да следи сигнала. 

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР